Rallytävling

Har varit på ale bk hela dagen och hjälpt till med tävlingen !
Några stycken som blev diskade :( man får nämligen inte ta i hunden och det hade nog folk glömt sen får inte hunden gå utanför banområdet. jaja, sånt händer.
Kul att se när andra tävlar, man lär sig mycket på det. Nu längtar jag tills det är min tur fast jag är ändå fett nervööööös....!!!!
13 maj !



i ensamheten..

Sitter framför tv:n och myser med mig själv..FOREVER ALONE ! :(





Imorgon

Imorogn ska jag hjälpa till på ale bks tävling.
Idag var jag i stan med klassen och kolla på laser-show, skit coolt !



!

Usch vilket tråkigt liv jag har egentligen...!
Längtar svin mycket tills jag börjar på gymnasiumet !!!!



Kroatsien

Förut har jag trott att det kommer bli skit kul och helt perfekt men inte längre...
Förut fick man sova kille och tjej men det får man inte längre, man fick också bestämma vilka man ville sova med, det får man inte heller längre ! och självklart är det ju vissa som får det !!!!! ORÄTTVIST SOM IN I !!!



Film time.

Ska kolla på film nu, The wedding crashers. Den går på fyran nu om någon vill kolla. Hoppas bara inte jag har sätt den känner igen den...
Att kolla på filmer mer än en gång är något av det värsta jag vet ;)



Mer balklänningar

1b.
2b.
Och två skolaavslutningsklänningar.

1a.


2a.



Vilka tycker ni ?



okeeeeeeeeeej

Blev ingenting av det jag skrev igår förutom kalaset. Idag vet jag inte vad jag skall men ja har en grej jag måste träna med Elvis som heter 8:ans frestelse så det ska jag nog göra idag ! :)



Från dom senaste dagarna.

Mina favoriter ! 


Morris i hans sista dagar...
Saknar dig, gullet.





Naw, sötnosar !
John&valparna.








gööööt

Sov hos John inatt och idag var det nationella muntligt, Engelska och Matte. Gick bra tror jag. Började 9.15 och sluta 11.45 riktigt nice ! Ska nog kanske åka till John snart och sen i kväll ska jag på kalas hos min kusin. Efter kalaset kommer älskling hit och stannar här hela helgen !! 



Undra hur detta kommer gå

Anmälde mig till en rallytävling igår.
13 maj kör vi !!!




Skall snart ta traktorn till skolan. Nationella idag...
Engelska - hör och läsförslåelse. Lycka till, HAHA



Vilken?

Kollade runt lite på balklänningar.
Hittade några fina, vilken tycker ni ?
1, 2 eller 3

1.
2.
3.



Sommar

Längtar skit mycket till sommarn, har plannerat massa skoj saker. Hoppas bara att det blir av !
Sommar in my 



dchkl,öö.

Solade en kvart idag och tog traktorn till Johanna och hämtade resten av kakorna. Delade ut dom och stannade en stund hos mormor&morfar. Har försökt mig på att plugga men det går inget vidare bra...
Det är nu det behövs!
tre nationella denna veckan också, döda mig.



Vila i fred !

Vi fick tyvär ta bort min älskade katt...
känns så tomt utan honom. Min lilla morran ! kommer aldrig att glömma dig. Finare och goare katt får man leta efter !
ÄLSKAR DIG..



Inte hunnit att blogga.

Har gjort skit mycket på lovet så jag har inte hunnit att blogga. Nu har jag spanska och efter det slutar jag och då åker jag ner och solar sedan ska jag nog plugga massa -.-
Bloggar mer senare.




Morris har hittat hem

Morris har kommit hem och mår förjävligt...
Det gör så ont att se, han har alltid varit så pigg och mjaoat hela tiden. Nu orkar han inte ens de...han orkar inte ens mjaoa.
Ligger i alla fall här med honom brevid mig !



VÄRLDENS BÄSTA KATT !! DU MÅSTE BLI BRA.




(L)



Så blev de med allt

Var i stan igår med bästis. Handla lite sommar kläder och annat bra. Visar kanske någon dag. Bion var sjukt jäkla bra !!!! Rekomenderar starkt. Efter allt tog vi bussen hem och sedan va vi med massa folk. Åkte ner till älvängen en stund och sedan hem till Angelica. Några av oss sov där. Jag, Angelica, Fisken, Jonte, Eric och Fredrik. somna dock kl tre halv fyra och gick upp kvart över sju för att jag hade en tid på ungdomsmottagningen...emelie T följde med. Har varit omringad av Emelieor idag.
så jag fick mig inte mycket sömn inatt...låg och knöddee med Angelica och Eric vaknade på morgonen med cp ont i ryggen, den har ju inte blivit direkt bättre för jag har fått lyfta en husvagn hela tiden och duschat Elvis. Så om någon vänlig själ vill massera RING MIG !! Emelie b åkte för ett tag sedan. Fick leka frisör idag igen ;)
Ska snart åka och laga traktorn sen ska jag upp till stallet och rida sedan ta mig en GO dusch och efter det vet jag inte vad jag ska göra !



Morris...

Ställde kl på 9 idag för att jag skulle hinna gå ut och leta efter min katt...
Sist vi såg han så mådde han inte bra, troligen på körd eller något liknande..och när katter ska dö så går dom iväg och dör. Hittade honom inte men hoppas att han inte ska dö och att han kommer hem snart !



Idag blir det en hel dag i göteborg med bästis !! (L)
Handla och bio. Hunger games blir det denna gången



DAGEN

Fick äntligen solat. Men inte ensam som jag trodde, Emelie och hennes plastmamma åkte med. Efter det åkte vi hem till henne. Pratade och kollade på film och bara hade det gött !
Nu ska jag kolla lite på tv och sen dejta kudden.



jahoppp

SJÄLVKLART hoppa kedjan och jag fick inte på den...tillslut fick jag de och nu är jag hemma igen. Får vänta tills mamma kommer hem så får hon köra mig till bussen så jag kan åka och sola!

HATAR ATTT BO HÄR !!



Sportlife

Har inget att göra så jag har precis fixat mig och ska snart ta bussen till sportlife i älvängen och sola.




Nyligen inköpt.

+

Två näsörhöngen. Använder de till mitt hål där uppe i örat.
Bra tips till er som har hål där. Mycket snyggare och smidigare !



Hemma

Åkte hem från Unda idag. Har varit hemma ett tag nu duschat och fixat mig lite och nu kollar på bonde söker fru ;) Tycker det är lite små kul ibland när jag inte har något att göra.



Glad påsk

Idag har vi inte gjort så mycket. Köpt fyra filmer duschat och lite annat. Nu har vi precis ätit lunch och ska nog titta på film eller tv.


GLAD PÅSK !



Ute och campar.

Vi har köpt ny husvagn och har ställt upp den på Unda camping. Så vi har åkt hit över påsk. Stannar nog här tills på måndag. John är med också !



Händelserik dag !

Idag har jag hunnit med mycket. Efter skolan gick jag och Jimmy till sportlife och solade. Åkte sedan hem till Johanna och hämtade kakorna sen hem liten stund och sedan åkte jag och lämna ut kakor. Hann dock inte med allt för att traktor H*LVETET gick sönder...kännde att det luktade brännt och att den lät konstigt och när jag öppna huven så kocka skiten...ställde den hos mormor och morfar och sen körde morfar mig så att jag kunde lämna resten ! När det var klart körde morfar upp mig till stallet så att jag kunde rida ikaros. Gick kanon idag ! han var jätte duktig ! nu har jag precis duschat och ska nu fixa mig för sängen.
Imorgon ska jag köpa sportlife kort, 10gg kort. OCh sen ska mormor ha kalas !



Lite lätt förbannad !

Skulle anmäla mig till tävling med Elvis den 28 april. Men mitt tävlings lisens har inte kommit -.-
Mamma beställde det för länge sen..är så arg på SKK !!!
och sista anmälnings datumet är den 7 april vilket är om 4 dagar !!!!!!!



Stalletttttttt

Idag när jag kom hem från skolan gjorde jag några mattetal, prov imorgon. Efter det åkte jag till stallet och red Ikaros. Gick bra som vanligt förutom en bockning men det är inte så farligt. Och jag ska snart gå ner och ta mig en go dusch och mitt hår ska få en inpackning !




En valpiiiis från stallet.



Oscar gästbloggar.

Hej hej bloggen ogge här ! idag ska jag till stan och shoppppa kläder, jag ska köpa en nya väska. Sen ska jag träna mina bröst för vill ha stora tuttar sen så ska jag sola lite också så jag blir brun och fin !
hej då pusspuuusss





Skollllan..

Har inte hunnit blogga, förra veckan hade vi middag för föräldrarna på tisdag sen var jag med John från onsdag till måndag. Igår hade jag hundkurs ! gick bra förutom att han var skit pigg !!! menmen, nu ska han lära sig att göra allt på höger sida.
Nu måste jag hjälpa Angelica och Oscar med spanskan.