nytt från igår



ett gulligt linne


långklänning, love it!



en solig dag som denna










ledig = stan

var ledig idag för 3orna tar studenten, är rätt sugen jag med!! bara 2 år kvar..har varit inne i stan en snabb sväng. fick ett par grejer med mig hem! jätte nöjd, lite sommar kläder, vilket kändes bra eftersom att det här varit så fint väder de senaste dagarna. nu ska jag gotta mig på tåget påväg hem och sedan ta mig en sväng med vovven, kanske vill han bada?





nytt

som ni kanske ser har jag ny designe. made by Angelica Andersson!



roliga nyheter

katten här i huset fick ungar i förrgår, super söt!

sen fick jag mejl av kommunen att jag fick sommarjobb i alla fall. så himla underbart. ännu bättre är att jag kommer jobba med Angelica, jätte kul!
pengar rullar in :D!!!



Bästa älsklings födelsedag

Grattis min älskling på 17års dagen, bara 1år kvar till körkört! Hoppas du får en underbar födelsedag hjärtat!! Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuussss (L)



bästaste

var på kalas för älsklingen igår, mysmys. så himla söt var min lille kille. riktig pudding!







Godmorgon

Har fixat det mesta redan. Matat hästarna kört John till bussen osv. Har nationella i matte idag så börjar inte förens kl 1. Så innan det ska jag och några kompisar käka lite mat. Idag är det även kalas för min gulleplutt wille.



Hardwork

älsklingen matar hästarna nu på morgonen









geronimo

har varit ute med geronimo, gick jätte bra. han var lite pigg så han bockade en del när jag longera honom. sätt upp på honom i slutet och skritta och trava och det gick jätte bra så tror inte det kommer bli några problem med honom!







grattis älskling <3

idag fyller bästa Wille år! 1år, din första födelsedag. älskar dig! bästa gudbarnet <3




imorgon är det kalas för godingen också! mysmys.



en promenad

en utav våra promenader i helgen i gött väder! mina älskade små liv.





Dagen är full

Mycket att göra idag, handla på torp, åka hem, packa för 2 veckor då jag ska passa ett hus plus massa djur, handla mat och börja med geronimo. Blir antagligen att longera honom då han kommer vara pigg som ett as! Ha en bra dag!



ny duschad

har precis varit och duschat och mamma försöker lägga Wille som är med oss och campar, strax skall vi börja med maten och lite vänner till familjen kommer och käkar. go värme idag, dock har det blåst en del här i Uddevalla.









mys vägar

nyss hemkommen från stallet, ridigt en lång ridtur på stora hästen.




mammsen fyller i helgen så jag får vara gullig mot henne och följa med till campingen. på söndag får jag och älskling packa ihop våra saker för vi ska passa ett hus. Hon som äger hästarna jag rider, hennes hus så på dessa två veckor hoppas jag att jag har på börjat mitt ''projekt'' med geronimo. Han ska allt kunna bli en snäll och duktig häst, så fin som han är!



Lediga

Är tydligen ledig imorgon så de har blivit ett litet lov för mig. Ledig torsdag och fredag, helg, sjuk idag och ledig imorgon! Härligt. Ska i alla fall lägga mig i sängen och starta en film.



sjuk?!??

mådde jätte dåligt i morgon så mamma fick hämta mig hos John. Svimmade hemma hos honom så de blev ingen skola idag. men mår helt bra nu så det är skönt


Nu mår man!



rida polle

denna gången tar jag upp ridandet på riktigt! ska sätta igång en häst som jag ridigt innan, han kan dock vara lite dum men det ska nog gå. Idag ska jag dit och hon som äger han ska visa lite ridvägar och så. hon äger även min favvo häst som jag hade för 10år sen på ridskolan. så han ska jag rida idag. ska bli intressant :D



gårdagen

umgicks med underbart folk igår. på kvällen blev de en skräckis och efter de en rolig uppmuntrande film!







sommarjobb

vi på började vårat sommarjobb lite. blöt blev man...!!





nytt

var i stan idag med Angelica så köpte mig en tygväska.





sommarjobb

fick inget sommarjobb av kommunen..tyckte att jag kunde få pröva på eftersom att jag inte hade förra året!! väldigt tråkigt! får jobba hemma! tvätta och måla huset och sedan om jag kanske får tag i ett privat jobb! hoppas på de bästa.



balsammetoden

någon som har prövat på balsammetoden någon gång? tycker att de låter jätte bra så skall testa och se om de fungerar. funderar också på att beställa hem en flaska wen, låter också som något bra för håret!



love it

sikket väder! för gött, går snart ner och badar :D





tisdag

kort vecka plus fint väder. kan de bli mycket bättre än så här? sitter på bussen påväg mot en kort skoldag. 10-13!







Wilhelm

du lyser upp min dag!















mina älsklingar










trött pojke

Wille är kvar och just nu när han sover passar jag på att vila! mycket energi i den pojken. Han har blivit så stor min lilla kille, står upp jämt och igår tog han ett steg! redig kille!





gudbarn

lilla Wille har nanat här i natt och nu sover han så sött på min arm







bilder

tänkte lägga in lite bilder från valborg!













sommardag

var en rätt lugn kväll igår så vi klara oss i från att vara bakis! så idag har vi bytt däck och grillat god mat!