Nu var vi här igen




De senaste dagarna

De här senaste dagarna har vi druckit, badat, druckit och badat. Ungefär så, men roligt har de varit. Idag åker jag och john till unda och imorgon åker vi till skara igen!




Home

Hemma från Uddevalla!! Igår kom kompisarna till unda, roligt! Ikväll blir de mys, god mat och dricka och kanske någon bra film på de!




Unda

Mamma hämtade mig och john igår så åkte vi med till campingen, hoppas på att kompisarna kommer hit någon dag också. Får se lite när vi åker hem, rätt skönt att vara här ute vid havet!




Wheels and wings med de bästa!

 
 



Gekås

 
 
kikade in på gekås en stund och nu är vi på väg hem till lilla Hålanda för att ta ett dopp i sjön!



Skrea

Myste till de på skrea när vi ändå var i trakterna!




Wheels and wings

Igår kväll efter jobbet åkte vi till Falkenberg för att vara på wheels and wings, de har inte börjat än men vi är här innan! Gött e de!!




Helt slut

Idag var de mycket folk på jobbet så de fanns mycket, lite för mycket att göra så nu har jag legat helt utslagen i soffan ända sen jag kom hem i princip..imorgon kör vi igen!!




Jepp jepp jepp!




Jobb jobb och mera jobb

Har jobbar sen i torsdags och ska även jobba imorgon! Fick byta helg så nästa helg ska bli grym!!! Ligger i soffan nu helt för mig själv..man får väl vänja sig vid de med. Igår hade jag de grymt roligt! Åkte till en kompis och bada och mysade ordentligt!




Hem ljuva hem

Hemma nu efter några dagar på unda, ska se om jag hittar en bra film och efter de ska jag försöka sova! Jobb imorgon. Passa sötnosen en stund idag




Nice..




En solig dag på unda!

Riktigt härlig dag med mycket sol!! Tog mig till och med ett dopp i havet. Imorgon får jag åka hem..jobb väntar..




Husvagn

Måste göra något på sommarlovet så idag åker jag ut till husvagnen och kommer hem på onsdag och på torsdag börjar jag jobba! Hoppas på fint väder nu så man kan bättra på brännan.




"Överrasknkngsfest"

Var på överraskningsfest för en gammal "kompis" för att hon ska ha barn. Trevligt med god mat, tårta och roliga lekar.




Allum

Jag och Angelica åkte till allum för skoj skull igår, blev lite köp! Bra att ha grejer. Köpte bland annat ett par dr denim, svarta! Får se nu om jag trivs utan fickor. Sen köpte jag även en olja till håret, har bara testat den en gång men den verkar faktiskt riktigt bra! På väg hem svängde jag upp till min morbror och passade Wille. Sen åkte jag hem och Angelica kom hit. Låg och glodde på film ett bra tag innan vi slockna. Nu har jag nyss vaknat och väntar på att hon också ska vakna.




Vaknade rätt sent och har nu dragit mig upp ur sängen för en go frukost! I eftermiddag åker jag till john och är med honom innan han ska lägga sig för att gå upp och jobba..mitt jobb börjar inte försen långt in på nästa vecka så jag har inte mycket att göra tills dess..




När jag inte kan sova




Namn på coca cola flaskor

Jag antar att alla vet att nu för tiden står de namn på coca cola flaskorna, vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Tycker de är fruktansvärt jobbigt då jag inte kan köpa en flaska med ett namn på som jag inte känner, får hitta ett namn som jag känner någon eller en de står "kompis" "sommar" "sol" eller liknande..men förutom de så är det ju lite små kul!




Lidköping till hålanda

Ett av stoppen på väg hem från Lidköping var en pool som hörde till campingen. Badade bara en kort stund då mina trosor knöt upp sig när jag hoppade och vi fick inte i snöret..*suck*!




Sommaren 2013

Har verkligen sett fram emot denna sommaren! Vill göra en massa roliga saker! Särskilt road trips. Någon som har tips på vad man kan göra? Skara sommarland har vi ju varit på så något annat?!




Något att tänka på




Skara sommarland och lite mer

Kom hem igår från en underbar helg i Lidköping och skara! 8 stycken var vi som bodde på camping och hade de trevligt! På lördagen åkte vi till skara sommarland och bada och åkte lite saker, jätte mysigt och kul! Inte mycket folk heller så de var skönt!! Dock hände de en krock i en åkaraktion som jag och Angelica självklart var med i..
Ont fick jag så vi fick besöka sjukstugan och sedan återvända till campingen för parken stängde. Så bara för att vi var med om denna olyckan får vi gratis inträde, mat och boende nästa gång vi kommer dit, himla snällt!! Så troligen blir de en till tripp till skara sommarland i sommar😉!!