valborg

slutade tidigare idag om vi lovade vår mattelärare att ta det lugnt ikväll, haha. glöm och dröm idag är det party!!!


bild från Tjörnträffen!



håret

nyklippt!


har varit och klippt mig nu så nu känns håret jätte skönt! tycker dock de blev kort men man får stå ut. de är troligen bara jag som ser de ändå :)
fick även med mig en test på en olja som verka super bra!



frissan

vill verkligen inte klippa mig, vill ha långt hår men de får jag aldrig :-( är i alla fall tvungen att klippa mig då mitt hår blir slitet och jag får kluvna toppar väldigt lätt, så idag ska de slitna bort, sån himla skön känsla med ny klippt hår!




tycker att jag hade fått hyfsat långt hår! när jag har varit hos frissan kommer det antagligen vara skit kort..



ny vecka,

hatar måndagar, menmen. har sovmorgon till 12 idag vilket är gött och så onsdag är vi lediga så denna veckan kan gå fort. träning idag också!



Tjörnträffen

är just nu påväg till en traktor träff i Tjörn, har med mig kameran på bilder kanske kommer.









godbitar










Hänt med för många..

Angelica, Emelie och Towe..miss you guys.



Tar helg nu!

Ledig imorogn så jag börjar min helg idag. Var inne i stan en snabbis och leta jacka, lika så i onsdag. Resten av veckan har bestått av nationella. Så de har varit en anmält tråkig vecka!



skinnjacka

är sugen på att köpa skinnjacka! någon som vet någon snygg eller ett ställe/sida man kan köpa? :D



cxworx

var och tränade med Emelie igår, testade på ett nytt pass som jag aldrig hade kört innan cxworx, en halvtimme bara men det var jobbigt vilket var bra! så detta kan jag tänka mig fortsätta med :-) idag ska jag eventuellt rida men jag vet inte? vädert är inte så himla roligt :-(



nationella

nu börjar nationella dra igång på riktigt. så imorgon får jag upp tidigt för att börja tidigare än vad jag egentligen gör..torsdag har jag som alla andra också nationella. ska bli skönt när denna veckan är över!



ändringar

Fick sålt sängen igår vilket var jätte bra. Nu blev mitt rum mycket större och nu kan jag ändra om de som jag länge har planerat!



gårdagen.

att jag var nykter igår är jag jäkligt glad över idag! att se pojkvännen vara bakis känns det jätte skönt att må bra. åkte iväg på fest igår kväll, kul. idag ska jag inte göra så mycket...vänta på att älskling ska börja må bra och sälja en säng. så medans han ligger i sängen så har jag plockat i sär och tvättat sängen





lever lördagen fullt ut

snart blir de mat med hjärtat och ikväll festar vi!? lördagen levererar.





moppe åk

moppeväder idag så tog en tur till skepplanda







the best?!






dr denim

Funderar på att köpa dessa två byxor, är dock lite tveksam eftersom att de inte har några fickor fram..
Är det värt ändå??
Dr denim ice.
Dr denim vita.



veckan

veckan har varit väldigt skön i skolan, varit lediga 2 dagar så jag och kompisar drog till stan. var på mässa i går så inga lektioner och idag hade vi bara en kort svenska. har ridigt med några gånger i veckan också, även vart med Belinda i hennes affär :-)









segway




Måndag

Ledig från skolan idag! Så denna veckan blir kort. Ska träna i eftermiddag men just nu har jag cp tråkigt. Har ju kollat klar på alla PLL avsnitt..



älskar dig!

19 månader med mitt hjärta idag!
bästa <3







utsikt

dagtid


kvällstid


roligt inlägg, jag vet...



middag

gott med käk samtidigt som man kollar ha fångarna på fortet, hade gärna velat testa några av grenarna!





palladium

har varit på torp och handlat med mamma idag. Köpte bland annat ett par palladium. För att vara lite rolig och inte bara ha svarta och vita skor så köpte jag rosa :-D





Unda

åkte med familjen till husvagnen denna helgen, så nu sitter vi här och kollar på tv och pratar!



jävla sverige!

snön?!?!? helt galet, våren hade verkligen kommit! skulle verkligen vilja ta en sista minuten resa. bara slippa denna skiten!!!
nog om det, väntar på bussen påväg till skolan. två lektioner i dag, dock är en av världens längsta och tråkigaste lektion.


jätte dålig bild men det får duga :)



biff

mot gymmet och biffa till mig lite ;-)






Lektion

Sitter på världens segaste lektion. Slutar lite tidigare idag så det är skönt. Idag ska jag iaf träna. De var ett tag sen nu så det behövs.



de är gött att leva

PLL & nudlar, livet leker!





jobbajobbajobba!!

sökt sommarjobb idag, känns jätte skönt att det redan är gjort! nu får jag bara hoppas att jag får det annars får jag springa runt som en idiot och leta jobb..





min pojke

mysar med min pojke och kollar på Maria Wern. lovet är redan slut, känns verkligen trist. men ändå inte jätte långt till sommar lovet så det är bra!!





mat <3






klor

jag har börjat ta upp Elvis kloklippar situation. han är livrädd så vi klarar inte av att klippa hans klor...hos vetrinären har dom fått sidera honom och användt munkorg. så nu åker jag till hundfixarn och det här gått jätte bra! stora framsteg! båda framtassarna är klippta och det känns jätte skönt då vi slipper åka till vet varje gång hans klor ska klippas, ska dock inte säga för mycket nu. det kan vända helt :-( idag har jag hjälpt mamma och duka osv för imorgon är det fest för mormor <3!





staden

har varit i stan med Angelica hela dagen! har galet ont i fötterna så nu skulle en fotmassage sitta fint! hitta 2 tröjor som jag är väldigt nöjd med och ett par söta sommar skor, kan visa någon dag kanske :-)





blogg.se app

visste inte att det fanns en blogg.se app till Android men det fanns! nu kanske inläggen blir bättre och bilderna åt rätt håll.



läskigt..

har fått riktigt konstiga utslag eller liknande på hals, haka och vid ögonen. ser lite ut som blåmärken fast det är prickar. någon som vet vad det kan vara. bilden är dock jäkligt dålig!



fyllesvin




festfest

Fest i lördags så mådde skit igår, där av ingen bloggande..