helgen

festen var riktigt rolig! roligt folk och så. har sovit hos John tills idag, nu är jag hemna och fixar lite. senare kommer älskling och imorgon ska jag jobba och sen åker jag och John till campingen :-)



älskar vädret!

underbart väder idag så nu ska jag njuta av solen hela dagen. nu sola, ikväll fest!!



opps

det var visst fredag, haha. fredagsmys*



lördagsmys <3

har lite lördagsmys med mig själv. One tree Hill & chips.



gangster och så




MINNEN




trött på livet

är så trött på att vara ALLAS andrahandsval..!!! längtar till nya skolan och hoppas på att jag kommer träffa äkta folk där dom inte tar andra först hela tiden och helt plötsligt aldrig hör av sig. dom som betyder mest för mig har gjort mig väldigt besviken och ledsen:-(



jobbat

har varit barnvakt idag så nu har jag tjänat lite pengar :-) nu är jag med folk!



dagens inköp

cockpit var sjukt rolig! blev inte besviken på vad jag hade hört om den, rekommenderar den :-) köpte även ett par skor och 3 one tree Hill säsonger. älskat one tree Hill!!! har ni inte sätt de har ni missat något ;-)



bio

nu blir de biomys med Angelica, sks kolla på cockpit. den verkar jätte rolig så hoppas de nu :-D



bio

nu blir de biomys med Angelica, sks kolla på cockpit. den verkar jätte rolig så hoppas de nu :-D



jobbet

fick jobbet :-D så nu kommer jag vara barnvakt ibland åt en liten tjej på 1år och 8månader! ska bli jätte roligt. kom nyss hem från att ha varit med lite folk. nu ska jag sova!



städa

ska städa hela huset nu, de behövs plus att jag vill att tiden ska gå fortare!!



Rolig bild




GLAD

Imorgon skall jag på en ''jobbintervju '' eller vad man ska kalla det. Jätte glad, hoppas verkligen jag får de. Berättar mer om det imorgon !



sommarlov

detta är nog de sämsta sommarlovet jag haft, så tråkigt :-(



lördagsmys!

kollar på lilla kycklingen med John! har inget att blogga om därför bloggar jag så sällan :-)



tacos

igår åt jag och älskling tacos :-D tidigt uppe idag, nu ska jag rasta hunden



naglar

bättre bild på naglarna :-)



mys

idag har jag och älskling grillat kyckling och gjort pommes, har nyss duschat nu och väntar på att han ska komma tillbaka han är i skepplanda för att fixa lite saker.



lite vad jag gjort.

  • fredag: naglar&fest, lördag, söndag: va/är med John.



besviken !

de var ju sånt underbart väder i dag så jag ville bada men det blev för sent ich jag var inte sugen längre men det kanske blir ett nattbad om jag får sällskap, hoppas på de ;-)



smått och gott

idag åkte jag och Angelica in till göteborg en snabbis för att fixa lite saker. efter det har vi hälsat på hennea mormor och morfar och gymmat. har nyss kommit hem och skall hälla ut all skit jag har i väskan för mitt busskort är borta...



tipsar sen.

vax VS hårborttagning. har tagit vax på mitt vänstra ben och hårborttagning på mitt högra för att se vad som är bäst. tipsar sen vad jag tycker är bäst, alltså de som håller längst. just nu lutar det åt hårborttagning, känndes som det var bättre men vi får se ;)



torp

har varit på Torp och handlat lite med Angelica! har varit i husvagnen sen i lördags och så kom Angelica i tisdags och stannade tills idag då vi åkte hem :-)



dåligt väder :-(

när det är dåligt väder passar jag och lillebror på att spela lite spel



1 juli

idag fyller min lillebror 10år och just nu kollar han och familjen på em finalen i fotboll så jag ska gotta ner mig och kolla på en film.